Äänimaljahoito tuhansia vuosia vanha menetelmä ja perinne, joka on voimakkaasti yhdistetty rentoutumiseen, stressin lieventämiseen ja henkiseen tasapainoon. Tämä postaus tarjoaa sinulle pienen kurkistuksen äänimaljojen maailmaan ja sen hyötyihin. Äänimaljahoito on paljon enemmän kuin pelkkää soittoa maljoilla – se on kokemus, joka voi auttaa sinua saavuttamaan henkisen ja fyysisen tasapainon.

Mikä on Äänimaljahoito?

Äänimaljahoito on muinaisen perinteen mukainen hoitomenetelmä, joka käyttää erilaisia metallisia äänimaljoja. Itselläni on käytössä mm. Tiibetiläisiä käsin taottuja maljoja ja kristallimaljoja. Maljat valmistetaan eri metalliseoksista ja maljoja on paljon eri kokoisia eri tarkoituksiin. Hoidon aikana maljoja soitetaan malleteilla napauttamalla, tai pyörittämällä, minkä seurauksena syntyy syviä ja harmonisia ääniä ja värähtelyä. Maljojen harmoniset soinnut ja värähtely vaikuttavat myönteisesti kehon, mielen ja hengen hyvinvointiin. Rentoutus perustuu resonanssiin, eli maljojen värähtely resonoi kehomme värähtelyn kanssa ja tasapainottaa mm kehossa olevia kipuja, vapauttaa tunnelukkoja ja rentouttaa lihaksia.

Äänimaljojen hyödyt

1. Rentoutuminen ja stressin lieventäminen: Äänimaljahoito auttaa rentoutumaan syvästi. Maljojen äänet tuottavat rauhoittavan vaikutuksen, mikä auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta. Auttaa myös rentoutttamaan lihaksia ja vähentämään fyysistä jännitystä.

2. Energioiden tasapaino: Äänimaljat tasapainottavat kehon energiakeskuksia, kuten chakroja. Tämä voi edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

3. Parantunut keskittyminen ja mielen selkeys: Äänimaljahoito auttaa puhdistamaan mieltä ja parantamaan keskittymiskykyä.

4. Aktivoi parasympaattisen hermoston: Kun parasympaattinen hermosto aktivoituu, emme voi kokea ahdistusta tai stressiä. Pystymme rentoutumaan syvemmin.

5. Unen laadun parantaminen: Äänimaljahoito voi auttaa parantamaan unen laatua ja lyhentämään nukahtamisaikaa.

6. Äänimaljoista on ollut paljon hyötyä myös kivunlievittämisessä. mm. endometrioosi, lihassäryt, Dystonia yms.

Kuinka Äänimaljahoito Toteutetaan?

Äänimaljahoito tapahtuu yleensä ammattilaisen ohjauksessa. Ennen hoitoa keskustellaan asiakkaan tilanteesta ja syistä saapua rentoutukseen. Hoidon aikana voit istua tai maata mukavasti, kun äänimaljahoitaja soittaa maljoja. Äänien tarkoitus on saada sinut syventymään itsesi äärelle ja löytämään rauhaa itsestäsi. Yleisin tapa on toteuttaa hoito maaten mukavasti hoitopedillä lämpimän viltin alla. Maljoja soitetaan kehon ulkopuolella, mutta myös kehon päällä. Hoito kestää n. 45 minuuttia. Hoidon jälkeen on tärkeää muistaa juoda riittävästi vettä.

Tervetuloa kokeilemaan äänimaljahoitoa pienryhmään, eli sointukylpyyn, parihoitoon tai ykilöhoitoon. Tästä pääset verkkokauppaan ostamaan suoraan itsellesi rentoutuksen, mutta voit olla minuun myös yhteydessä sähköpostitse mikäli herää jotain kysyttävää.

Äänimaljahoidot toteutetaan Tampereella Olkkarilla osoitteessa pyhäjärvenkatu 10.

Tervetuloa!